متولیان باید بر تمام شاخص‌های جشنواره رجایی مسلط شوند

مدیرکل بهزیستی استان همدان با اشاره به ارزیابی این اداره‌کل در گروه دستگاه‌های «سلامت و رفاه اجتماعی» بر لزوم واکاوی دقیق شاخص‌های جشنواره شهید رجایی و آگاهی‌بخشی سریع به متولیان شاخص ها تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان همدان، این جلسه سه‌شنبه با حضور نماینده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، معاونین، مسئولین ادارات و دفاتر ستادی بهزیستی استان برگزار شد.

فریدالدین حجت‌الاسلامی در این نشست با بیان این که اداره کل بهزیستی در گروه دستگاه‌های «سلامت و رفاه اجتماعی» ارزیابی می‌شود، خواستار بررسی علل و عوامل مؤثر بر امتیاز کسب‌شده شد.

وی تأکید کرد: لازم است در اسرع وقت، کارشناسان شاخص‌های جشنواره شهید رجایی نسبت به همه شاخص‌ها آگاه شوند.

مدیرکل بهزیستی استان همدان افزود: این آسیب‌شناسی می‌تواند نقشه راهی برای شناسایی نقاط قوت، ضعف و برنامه‌ریزی برای ارتقای شاخص‌ها و بهبود مستمر عملکرد در آینده باشد.

بر اساس این گزارش، این جلسه با هدف تحلیل وضعیت موجود و تدوین راهبردهای عملیاتی برای ارتقای جایگاه اداره کل بهزیستی استان همدان در دوره‌های آتی این جشنواره برگزار شد.

متولیان باید بر تمام شاخص‌های جشنواره رجایی مسلط شوند

متولیان باید بر تمام شاخص‌های جشنواره رجایی مسلط شوند

متولیان باید بر تمام شاخص‌های جشنواره رجایی مسلط شوند

کد خبر 157406

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد